Hector klimt naar derde plaats

Hector heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B door in eigen huis met 3-1 van Bentelo te winnen. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde met name voor rust goed en kwam in de eerste helft op voorsprong door doelpunten van Chris Haverslag en Wesley Zwoferink. De tweede helft gaf een heel ander beeld. Hector, dat Joost Minkjan zag uitvallen met een zware hamstringblessure, liet zich ver terugdringen en kwam onder druk te staan. Jelle Rupert scoorde de aansluitingstreffer namens Bentelo dat ondanks het overwicht niet tot veel grote kansen kwam. Vlak voor tijd maakte Lars Nobbe aan alle onzekerheid een eind en schoot Hector naar 3-1.

hectorbentelo1

“Voor rust was het uitstekend, na rust een stuk minder. Op basis daarvan had Bentelo wel een punt verdiend. Ik wil wel graag voorstopper Sjoerd Koster genoemd hebben. Die is al weken goed maar speelde vanmiddag fantastisch”, aldus Mark Dijkstra, die ook tevreden was over het debuut van jeugdspeler Tom Pleiter. Hector klimt door de zege naar de derde plaats op de ranglijst en is vv Twenthe voorbij gestevend.