Hector klimt naar derde plaats

Hector heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B door in eigen huis met 3-1 van Bentelo te winnen. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde met name voor rust goed en kwam in de eerste helft op voorsprong door doelpunten van Chris Haverslag en Wesley Zwoferink. De tweede helft gaf een heel ander beeld. Hector, dat Joost Minkjan zag uitvallen met een zware hamstringblessure, liet zich ver terugdringen en kwam onder druk te staan. Jelle Rupert scoorde de aansluitingstreffer namens Bentelo dat ondanks het overwicht niet tot veel grote kansen kwam. Vlak voor tijd maakte Lars Nobbe aan alle onzekerheid een eind en schoot Hector naar 3-1.

hectorbentelo1

“Voor rust was het uitstekend, na rust een stuk minder. Op basis daarvan had Bentelo wel een punt verdiend. Ik wil wel graag voorstopper Sjoerd Koster genoemd hebben. Die is al weken goed maar speelde vanmiddag fantastisch”, aldus Mark Dijkstra, die ook tevreden was over het debuut van jeugdspeler Tom Pleiter. Hector klimt door de zege naar de derde plaats op de ranglijst en is vv Twenthe voorbij gestevend.

Gerelateerde berichten

  • Hector overtuigt en wint van Davo18 november 2018 Hector overtuigt en wint van Davo Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste […]
  • Hector onderuit in Markelo15 oktober 2017 Hector onderuit in Markelo Hector blijft ook na speelronde 3 op één punt staan in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark Dijkstra verloor de Hofderby tegen Sportclub Markelo met 3-2. Bij rust was het 2-0. Met […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector klopt ook Enschedese Boys10 april 2016 Hector klopt ook Enschedese Boys Hector heeft vanmiddag een flinke stap gezet in de richting van nacompetitievoetbal om promotie naar de derde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra won in eigen huis met 2-0 van […]
  • Hector vecht zich langs Rood Zwart27 februari 2011 Hector vecht zich langs Rood Zwart Hector heeft vanmiddag belangrijke zaken gedaan in de competitie. De ploeg van trainer Ate Relker won met 3-0 van Rood Zwart. Mark Alink (strafschop), Lars Nobbe en Vincent Kenkhuis (eigen […]