GFC rekent af met hekkensluiter Buurse

GFC heeft na twee nederlagen op rij weer de volle buit gepakt. In eigen huis werd rode lantaarndrager Buurse met 3-2 verslagen. Vanaf het begin was het bij GFC voetballend beter dan in de laatste wedstrijden. Tegenstander Buurse kon alleen gevaar stichten door de lange bal te hanteren. Het voetbal van GFC werd beloond. Olaf Siegers tekende voor de openingstreffer. Nog voor rust kwam Buurse langszij. Arne Alink werkte de bal bijna achter zijn eigen doelman, maar Dennis Vorkink wist knap redding te brengen. De sluitpost had echter geen antwoord op de rebound.

Vlak na rust leidde GFC alweer op sportpark Heeckeren via Kick Ditzel. Na de 3-1 van opnieuw Siegers leek de wedstrijd gespeeld. GFC kreeg zelfs voldoende mogelijkheden om verder uit te lopen tegen de hekkensluiter. De nodige kansen werden knullig om zeep geholpen. Buurse profiteerde en kwam vlak voor tijd nog terug tot 3-2. De overwinning kwam niet meer in gevaar voor GFC, dat in eigen huis nog ongeslagen is.

Gerelateerde berichten

  • Frank Roering koploper in Tourpoule na roerige etappe19 juli 2018 Frank Roering koploper in Tourpoule na roerige etappe Frank Roering is de nieuwe koploper in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. De Gorenaar nam, na de zege van Geraint Thomas op Alpe d'Huez, de koppositie over van Bert Relker […]
  • 121004 Muziekwinkel229 april 2013 Music & Pawnshop alweer dicht Majun Music & Art Centre & Pawnshop in de Grotestraat is alweer gesloten. De huurders, Arco Bommer en Casper van Vulpen (foto), kunnen het niet eens worden over de huurpenningen met […]
  • Ik pas…25 februari 2020 Ik pas… En een onstuimig weekje was het. Met een stuk gewaaide screen en waterlekkage op plekken waar ik niet wist dat het kon lekken en tot overmaat van ramp een kapotte dakgoot, is het wel […]
  • Twenthe wint van WVV15 augustus 2010 Twenthe wint van WVV Twenthe heeft vanmorgen een oefenduel tegen WVV '34 uit Hengevelde met 3-1 gewonnen. Bij rust was het al 2-0 voor de tweedeklasser door treffers van Emiel Freriksen en Michel Boom. In de […]
  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]