GFC rekent af met hekkensluiter Buurse

GFC heeft na twee nederlagen op rij weer de volle buit gepakt. In eigen huis werd rode lantaarndrager Buurse met 3-2 verslagen. Vanaf het begin was het bij GFC voetballend beter dan in de laatste wedstrijden. Tegenstander Buurse kon alleen gevaar stichten door de lange bal te hanteren. Het voetbal van GFC werd beloond. Olaf Siegers tekende voor de openingstreffer. Nog voor rust kwam Buurse langszij. Arne Alink werkte de bal bijna achter zijn eigen doelman, maar Dennis Vorkink wist knap redding te brengen. De sluitpost had echter geen antwoord op de rebound.

Vlak na rust leidde GFC alweer op sportpark Heeckeren via Kick Ditzel. Na de 3-1 van opnieuw Siegers leek de wedstrijd gespeeld. GFC kreeg zelfs voldoende mogelijkheden om verder uit te lopen tegen de hekkensluiter. De nodige kansen werden knullig om zeep geholpen. Buurse profiteerde en kwam vlak voor tijd nog terug tot 3-2. De overwinning kwam niet meer in gevaar voor GFC, dat in eigen huis nog ongeslagen is.