PvdA furieus op broddelaars CDA en Sijbom

De PvdA-fractie eist dat de gemeente in cassatie gaat tegen de uitspraak van het Gerechtshof inzake het bungalowpark. De sociaal-democraten, destijds fel tegenstander, is furieus over de laconieke manier waarop wethouder Sijbom omgaat met de uitspraak. Vooral het gemak waarmee de bevolking de mededeling krijgt dat zij opdraaien voor de miljoenenclaim zet kwaad bloed. De PvdA is net als de bevolking ziedend op het gepruts van Sijbom en het CDA, die een negatieve hoofdrol vertolkten in de klucht tijdens de bewuste avond in 2009. De projectonwikkelaars zouden destijds om uitstel hebben gevraagd, maar daar is niet naar gehandeld door het CDA en Sijbom. De PvdA wil nu een spoedberaad met de raad en bugermmoeder Nauta. Om exta zout in de wonden te strooien van de ‘broddelaars’, zoals Sijbom en de CDA-leden nu worden genoemd in de volksmond, liet ontwikkelaar Van Leeuwen weten dat de claim kan oplopen naar 15 miljoen euro.

091124 rijkens

Rijkens (PvdA) tijdens de vergadering in 2009 voerde destijds net als raadslid Beens een helder betoog.

Gerelateerde berichten

  • Heeeel mooi…4 juli 2009 Heeeel mooi… Van Harte Gefeliciteerd en dat met Hoofdletters ! Geniet er maar van. Veel geluk namens twintig jaar irritatie. (The Partygangsters)
  • Uitslag Zonnebloemloterij 202114 november 2021 Uitslag Zonnebloemloterij 2021 De uitslag van de Zonnebloemloterij is bekend en wordt via deze weg gedeeld. In totaal zijn er 914 loten verkocht door de organisatie in Goor en omgeving. Hieronder de nummers die in de […]
  • Tekenpraktijk geopend in Goor4 april 2011 Tekenpraktijk geopend in Goor In Goor is een praktijk geopend voor intuïtief tekenen en schilderen. Je kunt in tekenpraktijk Maresch aan de Van Hoevellstraat cursussen en workshops volgen. De cursussen vinden plaats in […]
  • Heeckeren en Puntdak beste volleyballers23 december 2013 Heeckeren en Puntdak beste volleyballers Heeckeren en de Puntdak zijn vandaag de winnaars geworden bij het kerstvolleybaltoernooi van Dynamiek. In sporthal de Mossendam wonnen de Teletubbies Junior van Heeckeren bij de groepen […]
  • Ladies Night bij Lake Side16 november 2011 Ladies Night bij Lake Side Lake Side houdt vanavond in Goor een Ladies Night. Van 18.00 uur tot 21.30 is er 25% korting op de gehele collectie in de kledingzaak. Ook wordt er een gratis ring weggegeven als er voor […]