Korfballers Phenix onderuit in Lochem

Het eerste team van korfbalvereniging Phenix ’72 heeft geen punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen ’t Overschotje. In Lochem was de ploeg van trainer Jan van der Heide niet opgewassen tegen het schotgeweld van de Lochemse heren. In de eerste helft wist Phenix de schade nog beperkt te houden, maar wist het zelf de gecreĆ«erde kansen niet te verzilveren. Halverwege keek de Goorse ploeg tegen een 6-1 achterstand aan. Na de rust vielen de doelpunten een stuk makkelijker en wist Phenix zelfs nog terug te komen tot 8-6, maar ook in de tweede helft waren het de heren van ’t Overschotje die veelvuldig de korf wisten te vinden. Het werd uiteindelijk 15-11. Gea Boorsma kwam zes keer tot scoren voor Phenix.