GFC niet door met Iwan Bult

iwanbultgfcIwan Bult vertrekt na dit seizoen bij GFC. De hoofdtrainer van de rood-zwarten is bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark Heeckeren. Denekamper Bult (foto) kwam medio 2011 over van UD Weerselo en probeerde veel jong talent in te passen. Dat is gelukt overigens┬ázonder dat dat er noemenswaardige prijzen werden gewonnen. GFC-preses Eric Weerkamp zegt dat het besluit in gezamenlijkheid is genomen en dat het de bedoeling is om op 1 januari tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie in ‘d’Oale Goorsche’ de opvolger bekend te maken. Met de aankondiging dat Bult vertrekt bij GFC is het voorlopige lot van de drie hoofdcoaches in Goor bezegeld, want eerder werd duidelijk dat ook Harold Oude Veldhuis een Goorse vierdeklasser gaat verlaten. Hij vertrekt bij vv Twenthe. Bij Hector is het contract van Mark Dijkstra wel verlengd.