Fietssleutel uit fietsslot weggenomen

Een opmerkelijk diefstal aan de Coornerhertstraat. Daar is dinsdagavond door een onbekende een niet afgeloten fiets op slot gezet en deze heeft de sleutel meegenomen. Aan de sleutel zat een zwart etui met daarop de naam Intraga. Ook zat er een Fiat sleutel aan en nog een fietssleutel met een Renault sleutelhanger. Heeft u de sleutels gevonden of iets gezien, dan wordt u verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 06-43295199. 

Gerelateerde berichten

  • Autosleutel-Keycard verloren op De Hogenkamp10 april 2015 Autosleutel-Keycard verloren op De Hogenkamp Joke is donderdagmiddag haar autosleutel verloren in de omgeving van De Hogenkamp. Het gaat om een zogenaamde Renault- Keycard. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met Joke op 06-55801216.
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Fiets gestolen aan Roerdompstraat8 april 2013 Fiets gestolen aan Roerdompstraat In de nacht van zaterdag op zondag is er een fiets gestolen van een oprit aan de Roerdompstraat. De eigenaar baalt flink van het missen van de fiets, maar nog meer van de sleutels die in […]
  • Fiets gestolen bij café De Whee16 juli 2012 Fiets gestolen bij café De Whee Een bij café De Whee geparkeerde fiets is tussen zaterdagavond en zondagmiddag ontvreemd. Het gaat om een licht- met donkerblauwe Batavus herenfiets. De op slot staande fiets heeft een […]
  • Update: Fiets ontvreemd van station16 november 2011 Update: Fiets ontvreemd van station De fiets van Marion Oosterveld is dinsdag gestolen van het station in Goor. Haar grijze Gazelle Punta met een opzet op het stuur stond op slot geparkeerd. De fiets is ontvreemd tussen […]