Nieuwe kerstmarkt op erve Morsink

Het voormalige boerenerf van de familie Morsink wordt op 21 december omgetoverd tot een kerstmarkt. Onder de noemer ‘Lintel Jingles’ worden een markt georganiseerd, welke speciaal is gericht op ambachten en maatschappelijk verantwoorde doelen. Samen met Kinderboerderij Het Kukelnest moet de kerstmarkt een gemoedelijke Goorse sfeer gaan creëren. Op de kinderboerderij is een levendige kerststal en voor de kinderen zijn er ook diverse activiteiten. Verenigingen of stichtingen kunnen zich via de mail nog melden bij de organisatie.

kerstmarkt joling meeden 2

Gerelateerde berichten

  • Geen ‘snelle’ bouwvergunningen23 april 2009 Geen ‘snelle’ bouwvergunningen Het college van B&W ziet af van de invoering van de zogenoemde balie-bouwvergunning in de Hof van Twente. Met een dergelijke vergunning zou het mogelijk moeten worden om een lichte […]
  • Open dag ‘De Stoom’ geslaagd3 januari 2017 Open dag ‘De Stoom’ geslaagd In het kader van de Open Monumentendag Special ‘Textiel in Twente' waren vorige week ruim dertig oud-werknemers van de Twentsche Stoomblekerij, ‘de Stoom’, in het museum om herinneringen […]
  • heeckerenschoolkleurtjes30 juni 2012 Heeckerenschool in aparte kleuren De Heeckerenschool is vandaag onder handen genomen door drie oud-leerlingen. Eric Vrielink en Patrick & Jan Vaarhorst, van de gelijknamige schildersbedrijven, hebben het gebouw een likje […]
  • Muziekschool opent haar deuren20 mei 2011 Muziekschool opent haar deuren De Muziekschool Hof van Twente opent morgen weer de deuren voor het publiek. Tijdens de open dag in De Reggehof van 12.30 tot 14.30 uur is iedereen die kennis wil maken met muziek en […]
  • Vier Belgen nog langer vast20 januari 2022 Vier Belgen nog langer vast De vier malafide Belgen, die worden verdacht van de dreiging met het vuurwapen, blijven dertig dagen langer in voorlopige hechtenis. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Almelo […]