Caroly naar professioneel internationaal circus

De première van de nieuwe show Caroly Toons van jeugdcircus Caroly is ook in het professionele circuit positief ontvangen. Directeur Bram van der Weide heeft de Goorse artiesten uitgenodigd om op te treden op het Internationaal Circusfestival in Enschede. Caroly heeft de eer om de openingsact te zijn bij de première van het festival op 21 december in Go Planet. Op het festival treden ’s werelds beste circusartiesten op. Vanuit China, Brazilie, de Verenigde Staten komen de deelnemers naar Enschede. “Een hele grote eer, een bevestiging dat we goed bezig zijn met de kinderen en vooral fantastisch om erbij te mogen zijn”, laat trainster Carla du Plessis weten.

carolyFoto: Jan Geber

Gerelateerde berichten

  • Internationaal optreden Caroly in beeld….23 december 2013 Internationaal optreden Caroly in beeld…. De spanning was intens, evenals de ontlading na afloop. Het jeugdcircus Caroly heeft een fraaie bijdrage geleverd aan het internationale circus in Enschede. Directeur Bram van der Weide […]
  • Circus Caroly maakt zich op voor finale: “Supergaaf”11 september 2017 Circus Caroly maakt zich op voor finale: “Supergaaf” Een bijzonder weekend voor Circus Caroly. Zij reizen zaterdag met de hele equipe af naar Leeuwarden om deel te nemen aan Circus Got Talent. De grootste competitie voor jonge circus- en […]
  • 10 jaar Caroly met grootse show31 maart 2009 10 jaar Caroly met grootse show Hét Goorse evenement van dit weekeinde is de jubileumshow van Jeugdcircus Caroly. Morgenavond staan vanaf 19.00 uur bijna 50 artiesten in theater De Reggehof die de meest uiteenklopende […]
  • Circus Caroly in Hollands Got Talent30 april 2014 Circus Caroly in Hollands Got Talent De artiesten van Jeugdcircus Caroly kennen een uitstekend jaar. Ze werden al uitgenodigd voor het internationale circus in Enschede en nu heeft ook Hollands Got Talent hen ontdekt. Ze […]
  • Circusartiesten Caroly gaan de wereld over15 november 2016 Circusartiesten Caroly gaan de wereld over De spanning neemt langzaam aan toe bij de jonge artiesten van circus Caroly. Dit weekend staat namelijk weer de traditionele- en jaarlijkse eigen voorstelling op de rol. De show waarin een […]