Rad van Avontuur zaterdag bij GFC

Voetbalclub GFC organiseert zaterdag weer het jaarlijkse Rad van Avontuur. In de kantine op Sportpark Heeckeren zal er vanaf 15.00 uur aan het rad worden gedraaid, waarbij tegen betaling diverse prijzen zijn te winnen. De middag wordt georganiseerd door de Supportersvereniging van GFC.

img-20131118-wa0001

Gerelateerde berichten

  • Opnieuw toernooizege voor Maarten ter Hofte1 maart 2020 Opnieuw toernooizege voor Maarten ter Hofte Een week na zijn zege in Goirle, heeft Maarten ter Hofte ook zijn tweede toernooi van het jaar gewonnen. De talentvolle rolstoeltennisser uit Goor won ditmaal het ITF Indoor Heuvelrug […]
  • Hotel Herikerberg failliet14 april 2016 Hotel Herikerberg failliet Landhuishotel Herikerberg tussen Goor en Markelo is failliet verklaard. Het faillissement is verrassend omdat het hotel/restaurant winstgevend was en door gasten goed werd beoordeeld. […]
  • Hoftoernooi bij Hector op losse schroeven20 augustus 2018 Hoftoernooi bij Hector op losse schroeven Het jaarlijkse Hoftoernooi waarin de eerste elftallen van de negen voetbalclubs uit de Hof van Twente het tegen elkaar opnemen, gaat dit jaar mogelijk niet door. De negende editie staat op […]
  • Calimero snelste Pizzakoerier van Goor26 november 2017 Calimero snelste Pizzakoerier van Goor Een ludieke wedstrijd tijdens de Grote Goorse Revue in de afgelopen twee weekeinden. Daar werd tijdens elke avond één van de vier Goorse Pizzeria's gebeld met de vraag om twee pizza's te […]
  • Niemandsland30 december 2010 Niemandsland Wie of wat brengt in 2011 de verlossing? Zodat we niet nog meer onheil over onszelf afroepen. Over een paar jaar staan er waarschijnlijk woningen op de plek van het zwembad en we mogen […]