Korfballers Phenix naar Hectorveld

Phenix ’72 verhuist naar sportpark ’t Doesgoor op De Whee. De Goorse korfbalvereniging heeft met sv Hector een intentieverklaring opgesteld en het plan voorgelegd aan de gemeente die graag wil meewerken. De integratie van Phenix bij de voetbalvereniging is een onderdeel van het grootschalige project Wijkvoorziening Doesgoor dat deze week is gepresenteerd door het bestuur van sv Hector. Het plan werd met gejuich ontvangen door alle raadsfracties die aanwezig waren. Diverse sociaal-maatschappelijke projecten en organisaties zullen bij Hector onderdak vinden. Daarover worden de leden van Hector vanavond geinformeerd tijdens de jaarvergadering van de Goorse volksclub. Over dat project later ook meer op deze site.

phenixkorfbal

De leden van korfbalvereniging Phenix hebben unaniem gekozen voor een vertrek vanaf sportpark De Horst aan de Deldensestraat dat als te omvangrijk wordt ervaren. Bij Hector is het nieuwe ‘kleine’ kunstgrasveld uitstekend geschikt voor het spelen van korfbalwedstrijden. Ook de Goorse atletiekvereniging heeft wel oren naar een verhuizing naar ’t Doesgoor. Dat heeft echter meer voeten in aarde en is daarom nog onzeker.