Greven al 70 jaar Hectoriaan

Een speciaal bordje voor een leven lang lid van Hector. Hendrik Greven valt die eer te beurt. De Gorenaar is 70 jaar lid van Hector en kan de bijzondere schaal tegemoet zien. Hij kon zelf niet aanwezig zijn op de drukbezochte jaarvergadering van de groen-witten waar ook een handvol 40- en 25-jarige jubilarissen in het zonnetje werden gezet door voorzitter Rene van Ommen. Ook werden de plannen gepresenteerd voor de nieuwe Wijkvoorziening Doesgoor. Bij Hector kregen Hans van Gemmert, Dick van der Hout, Geertje klein Horsman-Smit, Erik Nijenhuis, Edwin Peezenkamp en Willem Wittrock een speldje voor vier decennia lidmaatschap. Hector ontving, zo werd gisteren ook bekend, een bijzondere uitnodiging van de Goorse hockeyvereniging GMHC. In het kader van het 90-jarig bestaan van Hector zal volgende week zaterdag in de kantine van de hockeyers een Hector-reunie plaatsvinden. Hector verhuisde in de jaren ’70 van het sportcomplex aan de Rubensstraat naar het Doesgoor en voordat de oude kantine wordt gesloopt worden er eerst nog nostalgische herrinneringen opgehaald.

jubilarissenhector