Siegers bezorgt GFC belangrijke zege

Een knappe goal van Olaf Siegers bracht GFC vanmiddag de zege in het inhaalduel tegen Hengelo. De aanvaller van de Goorse vierdeklasser scoorde vier minuten voor tijd uit schier onmogeljke positie GFC naar de zege die na het laatste fluitsignal uitzinnig werd gevierd. GFC kwam vlak na rust op voorsprong door een goal van Kick Ditzel maar zag Hengelo snel langszij komen. Daarna ontwikkelde Hengelo veel druk maar bleef GFC overeind door een gezonde portie passie en werklust. Siegers kroonde zich tot matchwinner door vlak voor tijd goed weg te draaien van een tegenstander en de bal binnen te punteren. En dan smaakt het bier na afloop extra zoet. De rood-zwarten stijgen door deze overwinning naar de zesde plaats op de ranglijst met nu 14 punten uit 10 wedstrijden.

d809d05d59f7b1bd6726a1b2778c639b