Goors succes tijdens Bovenbergloop

Een aantal plaatsgenoten van de Goorse atletiekvereniging hebben vandaag goed gepresteerd tijdens de Bovenbergloop in Markelo. Michel van der Heide (1e, M40), André Blumink (2e, M40) en Herman ten Hove (3e M50) vielen over diverse afstanden in de prijzen. Bij de jeugd was er bij enkele categorien goud voor Thijs Nijman, Niek Nijman en Marith Vrugteman uit Goor. De loop was tevens een geslaagde afsluiting van de 12 weken durende Bovenbergclinic.

bovenbergloop

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • AV Goor ’75 op dreef in laatste cross11 februari 2013 AV Goor ’75 op dreef in laatste cross De atleten van AV Goor '75 hebben afgelopen zondag goed gepresteerd bij de laatste en beslissende wedstrijd in de Twentse Cross Competitie (TCC). Bij de Dinkelloop is Losser wisten zowel […]
  • Wassink sterkste in Bovenbergcross3 maart 2013 Wassink sterkste in Bovenbergcross Gert-Jan Wassink uit Apeldoorn is dit weekend winnaar geworden van de Bovenbergcross. De atleet was de sterkste over een afstand van 10,4 kilometer. Hij wist op het pittige parcours rondom […]
  • Goors succes in Barcelona17 februari 2014 Goors succes in Barcelona Michel van der Heide heeft een uitstekende prestatie geleverd tijdens de halve marathon van Barcelona. De Goorse atleet finishte na 1 uur 20 minuten en 26 seconden en was daarmee de vierde […]
  • PR Van der Heide in Haaksbergen23 maart 2014 PR Van der Heide in Haaksbergen Michel van der Heide heeft een persoonlijk record gelopen tijdens de Tien Engelse Mijlen van Haaksbergen. De Goorse atletiekveteraan liep de 16,1 kilometer in 58 minuten en 57 seconden. […]