Olympia wint ook tiende wedstrijd

De tafeltennissers van Olympia hebben ook de laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen. De kersverse kampioen won thuis in de sportzaal aan de Kievitstraat tegen het reeds gedegradeerde D.T.S. 5 uit Enschede. Hierdoor werd deze najaarscompetitie afgesloten met tien overwinningen uit tien duels.

p1000344

Gerelateerde berichten

  • Kok centraal in uitzending Hofstreek TV29 april 2009 Kok centraal in uitzending Hofstreek TV In de uitzending op Hofstreek TV van komende zondag staat burgervader Hans Kok centraal. In het gesprek zal naar voren komen hoe hij de eerste periode heeft ervaren als burgemeester. […]
  • Nachtelijke stroomstoring in Goor27 november 2013 Nachtelijke stroomstoring in Goor Honderden huishoudens in Goor hebben afgelopen nacht last gehad van een stroomstoring. De problemen waren snel verholpen. Het bleek te gaan om een korte dip in bepaalde wijken. Wat de […]
  • Goorse Minet is Sarah3 februari 2011 Goorse Minet is Sarah De Goorse Minet Ongena is vandaag 50 jaar geworden. Familie en vrienden willen de kersverse Sarah van harte feliciteren. Zaterdag is het grote feest waarbij haar ook veel plezier wordt […]
  • Vrouwenderby prooi voor Twenthe13 november 2011 Vrouwenderby prooi voor Twenthe Het dameselftal van vv Twenthe heeft zondagmiddag de vrouwenderby tegen GFC winnend afgesloten. Op sportpark 't Piepwillem boekte de thuisploeg een 4-2 overwinning. Het was de eerste zege […]
  • Judoka Tuitert zegeviert in Coevorden10 juni 2014 Judoka Tuitert zegeviert in Coevorden Jarno Tuitert (foto) heeft afgelopen weekend een gouden plak behaald bij het Drenthe's Veste judotoernooi. De Goorse judoka van judovereniging 't Höfke Diepenheim was in de klasse tot 27 […]