Olympia wint ook tiende wedstrijd

De tafeltennissers van Olympia hebben ook de laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen. De kersverse kampioen won thuis in de sportzaal aan de Kievitstraat tegen het reeds gedegradeerde D.T.S. 5 uit Enschede. Hierdoor werd deze najaarscompetitie afgesloten met tien overwinningen uit tien duels.

p1000344

Gerelateerde berichten

  • TTV Olympia wint met klinkende cijfers10 februari 2015 TTV Olympia wint met klinkende cijfers Olympia heeft haar titelaspiraties in de tweede klasse meteen onderstreept met een overtuigende overwinning. In Enschede werd DTS 4 met klinkende cijfers aan de kant gezet. Met 10-0 werd […]
  • Olympia op weg naar lijfsbehoud23 april 2014 Olympia op weg naar lijfsbehoud De tafeltennissers van Olympia hebben een goede stap gezet richting lijfsbehoud. In de eerste klasse C werd concurrent Tras uit Twello overtuigend verslagen. Het werd 7-3 voor de Goorse […]
  • Olympia kan degradatie bijna niet meer ontlopen28 november 2016 Olympia kan degradatie bijna niet meer ontlopen Degradatie voor Olympia is nagenoeg een feit. De Goorse tafeltennisequipe zal zeer waarschijnlijk een stap terug moeten doen uit de eerste klasse. In de laatste uitwedstrijd zal het team […]
  • Belangrijke zege voor TTV Olympia10 maart 2014 Belangrijke zege voor TTV Olympia In de strijd tegen degradatie heeft Olympia uitstekende zaken gedaan. De Goorse equipe won in Twello van Trias. Het werd maar liefst 8-2 in het voordeel van de bezoekers. Tom Broek was met […]
  • Tafeltennissers Olympia doen goede zaken4 april 2016 Tafeltennissers Olympia doen goede zaken De tafeltennisheren van Olympia hebben een goed weekend achter de rug. De Goorse ploeg zag de concurrentie punten verspelen en won zelf met 8-2 van DTS uit Enschede. De voorsprong van de […]