Moordenaar Marisse op Nationale Opsporingslijst

Hasen A., de man die in 2004 in een appartementencomplex aan de Markeloseweg in Goor zijn ex-vrouw Marisse van den Burg uit Goor om het leven bracht, wordt op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Dat meldt De Telegraaf. Op de Nationale Opsporingslijst staan mensen die dringend moeten worden opgepakt vanwege ernstige misdaden. Er staan nu negen mensen op de lijst. Hasen A. staat daar nu nog niet bij. De Libiër (foto) bracht negen jaar geleden de Goorse kapster op gruwelijke wijze om en ontvoerde hun dochtertje Isra die nog steeds spoorloos is. Zoals eerder gemeld op deze site besteedt Opsporing Verzocht vanavond om 21.30 uur uitgebreid aandacht aan de zaak met onder meer een reconstructie en een interview met de grootouders van Isra.

hasenalibie