Inschrijving deelnemers Elastiekenkoers

Op de achtergrond wordt al hard gewerkt aan de Elastiekenkoers 2014. Het doel wordt binnenkort bekend gemaakt. Maar de deelnemers kunnen zich over twee weken aanmelden. De inschrijving is op zaterdag 14 december tussen 15.00 uur en 18.00 uur bij De Smidse. Afgelopen jaar deden er meer dan honderd deelnemers mee. Toen werd er 48.000 euro opgehaald voor het goede doel dat toen Cystic Fibrosis was.

130627 Elastiekenkoers1

 

 

Gerelateerde berichten

  • Cultuurkrant Reggehof op de mat13 september 2017 Cultuurkrant Reggehof op de mat Vanaf vandaag valt er weer een Cultuurkrant op de mat bij alle huishoudens. In de bijlage van De Reggehof staan onder meer verhalen over het grootse Reggetheater, eind deze maand. Verder […]
  • Veel publiek bij manifestatie Actiegroep Goederenvervoer24 mei 2014 Veel publiek bij manifestatie Actiegroep Goederenvervoer “Geen Berlijnse Muur door de natuur” en “Dit moet Goor niet willen”. Duidelijke taal op de spandoeken rondom de parkeerplaats bij Medisch Centrum De Oliphant, waar zaterdagmiddag een […]
  • Uur U nadert voor Goors popkoor30 september 2009 Uur U nadert voor Goors popkoor Er is enorm veel tijd en energie ingestoken door alle leden van Popkoor Top.NL die nu drie keer in de week repeteren voor de grootse jubileumshow van dit weekeinde. Het 'kindje' van […]
  • Thema-avond over zonne-energie15 oktober 2012 Thema-avond over zonne-energie De gemeente Hof van Twente houdt woensdagavond een thema-avond over zonne-energie in het gemeentehuis. De thema-avond is de ideale mogelijkheid om kennis op te doen over de aanleg van […]
  • Soomers verslaat Lakeside-winnaar maar sneuvelt bij laatste 32 op Dutch Open1 februari 2015 Soomers verslaat Lakeside-winnaar maar sneuvelt bij laatste 32 op Dutch Open Martijn Soomers is in de strijd om een plek in de kwartfinale op het Dutch Open in Assen uitgeschakeld. De Goorse topdarter kegelde zaterdag nog de BDO-Lake Side-winnaar Scott Mitchel uit […]