Kater Guus vermist in de Kloosterlaan (Update)

“Guus kom noar huus” ! Zo luidt de noodkreet van Kirsten sinds haar kater Guus niet meer is thuis gekomen van zijn buurtwandeling. Guus is stevig gebouwd en heeft een grijze vacht. Hij reageert goed op zijn naam en draagt een chip. Kunt u helpen om Guus en Kirsten te herenigen, dan ontvangt zij uw reactie graag via telefoon.

Update: Guus is weer veilig thuis.

jb katerguus

Gerelateerde berichten

  • Kater Sjors vermist in de Posthuisstraat (Update)13 oktober 2013 Kater Sjors vermist in de Posthuisstraat (Update) Sinds zondagavond 21:00 uur is kater Sjors niet meer thuis gekomen op zijn vertrouwde thuisbasis in de Posthuisstraat. Sjors is een 6 jarige gesteriliseerde kater met een zwart/witte […]
  • Poes Karamel vermist Van Eedenstraat (Update)11 juni 2013 Poes Karamel vermist Van Eedenstraat (Update) Sinds maandagavond is poes Karamel vermist. Hij is omstreeks 22:00 uur voor het laatst gezien in de tuin. Karamel is een gecastreerde Burmese Kater met een lichtbruine/cognac kleurige […]
  • Rianne zoekt haar sleutelbos (Update)5 oktober 2015 Rianne zoekt haar sleutelbos (Update) Rianne is haar sleutelbos verloren. Aan de sleutelbos zit haar autosleutel (VW), huissleutel, een chip en een sleutelhanger met een paardenhoofdje. Uw tips zijn welkom op 06-24146186. […]
  • Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update)21 april 2018 Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update) Vandaag is een trouwe supporter gespot op `t Piepwillem. Al de gehele dag volgt deze viervoeter de wedstrijden en ook de derde helft valt in de smaak. Mist u uw hond, dan vindt u deze […]
  • Hond gevonden langs het kanaal (update)23 mei 2012 Hond gevonden langs het kanaal (update) Rond kwart voor vijf heeft Raymond Waanders langs het Twentekanaal bij Ambt Delden een hond gevonden. Het gaat om een volwassen Golden Retriever, een gecastreerde reu. De hond had een […]