Nachtelijke stroomstoring in Goor

rvd stroomHonderden huishoudens in Goor hebben afgelopen nacht last gehad van een stroomstoring. De problemen waren snel verholpen. Het bleek te gaan om een korte dip in bepaalde wijken. Wat de oorzaak is van de tijdelijke storing, is niet bekend.

 

Gerelateerde berichten

  • Spanninga gehuldigd na bronzen WK3 augustus 2017 Spanninga gehuldigd na bronzen WK Een grote verrassing voor de Goorse BMX-er Kevin Spanninga vanavond. Hij werd bij thuiskomst uit het Amerikaanse Rock Hill onthaald bij zijn woning in de Catsstraat. Familie, vrienden en […]
  • Jongerenraad wil inzicht in kennis van jongeren over gemeenteraad1 november 2021 Jongerenraad wil inzicht in kennis van jongeren over gemeenteraad De jongerenraad Hof van Twente zet een enquête uit om meer informatie te vergaren bij leeftijdsgenoten over hun kennis van de gemeenteraad. Ze worden gevraagd om een korte vragenlijst te […]
  • Twenthe pakt punt na heilloze start17 oktober 2010 Twenthe pakt punt na heilloze start Twenthe heeft vanmiddag het tweede punt van het seizoen behaald. De ploeg van trainer Henk Veldhuis sleepte, na een desastreuze start, in de slotfase een 3-3 gelijkspel uit het vuur. Mark […]
  • Hond aangevallen in de Meene8 april 2011 Hond aangevallen in de Meene Afgelopen maandag (4 april) is rond 10.45 uur de hond van Froukje van der Til, een Whippet, aangevallen in de Meene bij de spoorwegovergang. Ze fietste met haar hond aangelijnd het spoor […]
  • Kinderkoor PP’tjes op zoek naar leden17 februari 2012 Kinderkoor PP’tjes op zoek naar leden Een oproep van de Goorse zangers in de dop. Kinderkoor de PeePeetjes is op zoek naar nieuwe kinderen. “Wij, de PPtjes, zijn heel erg druk met het oefenen van nieuwe nummers. Met juf […]