Sijbom blijft, inhoudelijk debat volgt

Wethouder Josh Sijbom heeft als verwacht het interpellatiedebat overleefd. Het soebat werd aangevraagd door raadsleden van de PvdA om te overleggen over de dreigende miljoenclaim van de projectontwikkelaars van het bungalowpark Hof van Twente. De sociaal democraten hekelen de laconieke houding van de scheidende wethouder. Sijbom vertrekt met ingang van het jaar 2014 en dus was het ook niet te verwachten dat hij nog werd weggestemd. Sijbom heeft excuses aangeboden voor zijn reactie. De PvdA wil nu een inhoudelijk debat over de kwestie.

sijbom

Gerelateerde berichten

  • Over zigeuners en vetpercentages….21 november 2009 Over zigeuners en vetpercentages….   Locatie: de Jumbo-supermarkt. De mijnheer vroeg het vriendelijk: “Bent U tegen dierenleed?” Ik was iets minder vriendelijk. “Nee. Alles wat aangelijnd en opgesloten zit, op twee of vier […]
  • De vlag mag uit…8 april 2020 De vlag mag uit… Het is een moeilijke tijd maar toch valt er vandaag wat te vieren. 75 jaar geleden werd Goor bevrijd van de Duitse bezetters in de Tweede Wereldoorlog en dus alle reden om het Twentse […]
  • brandjemarkelo28 juli 2013 Brandweer rukt uit voor afvalbrandje De Goorse brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een brandgerucht aan de Markeloseweg. Een bewoner verbrandde teveel afval achter zijn huis. Dat leidde tot veel rookontwikkeling, maar geen […]
  • TKPS waarborgt energievoorziening Europa bij megaproject22 juli 2016 TKPS waarborgt energievoorziening Europa bij megaproject Een lucratief miljoenenproject voor TKPS. Het Goorse bedrijf, dat vorig jaar nog in een afgeslankte vorm uit financiële nood een doorstart maakte (16 van de 20 medewerkers in Goor werden […]
  • Weldammerbrug aantal dagen afgesloten1 oktober 2018 Weldammerbrug aantal dagen afgesloten De Weldammerbrug net buiten de bebouwde kom van Goor aan de Diepenheimseweg wordt een aantal dagen afgesloten voor alle verkeer. Dat zal zal gebeuren van maandag 8 tot en met vrijdag 12 […]