Apollo, Schudden en Egerländer Musikanten

Het is morgen D-Day voor muziekvereniging Apollo. De Goorse muzikanten brengt morgen namelijk de klanken ‘Van Oranje’ ten gehore in de Ridderzaal. Componist Carl Wittrock zal met zijn stuk het startschot geven voor de feestelijkheden rondom de viering van 200 jaar koninkrijk, die beginnen in Scheveningen. De theateragenda is vanavond ook al gevuld. In De Reggehof treedt het duo Schudden op met de show We Vieren Het Maar. Zaterdag blijft de bühne leeg, omdat de show 90’s Unlimited is gecanceld. Zondag is Herman Engelbertinck te gast mis seiner Egerländer Musikanten. Engelbertinck is al tientallen jaren een muzikale smaakmaker in zijn genre. In het centrum wordt vanavond de actie van Welkom in Goor kracht bijgezet met het optreden van Sanne uit The Voice of Holland. Voor meer activiteiten, kijk in de agenda. Zondag zijn overigens de winkels in Goor, evenals vanavond, geopend.

carlwittrock

Gerelateerde berichten

  • Regge door het centrum ?14 augustus 2015 Regge door het centrum ? Het is een wens van een aantal Gorenaren die zich op de achtergrond blijven inzetten voor het nog meer zichtbaar maken van De Regge in Goor. Deze groep ijvert voor het meanderen van het […]
  • Marita Haverkate ziet Sarah vandaag11 februari 2016 Marita Haverkate ziet Sarah vandaag Voor Marita Haverkate was gisteren een hele meute in de weer om haar huis te versieren met een Sarah en spandoeken, vanaf vandaag mag Marita zich ook tot de club van vijftig rekenen. Het […]
  • autovandalen-voorburg-031119 februari 2013 Roep om burgerwacht Na de recente vernielingen aan auto's op het Schoolfeestplein en De Wijnkamp beraden buurtbewoners zich op maatregelen. De redactie ontving een mail van Tom Jaspers Fayer die al eerder de […]
  • Goorse jeugd succesvol in Bovenbergcross9 maart 2015 Goorse jeugd succesvol in Bovenbergcross De jeugdleden van de Goorse atletiekvereniging AV Goor hebben goed gepresteerd tijdens de Bovenbergcross. In de landelijke dreven, net buiten Goor was het Niek Nijman die de anderhalve […]
  • Baby’s gezocht voor levende Kerststal8 november 2011 Baby’s gezocht voor levende Kerststal Op zondag 11 december is er weer een levende Kerststal in het Goorse centrum. Daarvoor zijn de initiatiefnemers op zoek naar baby's die een half uurtje of een uur in een warme kribbe […]