Twenthe overweegt sluiting sportpark na nieuwe vernieling

Twenthe Goor dreigt de poorten van Sportpark Piepwillem overdag te moeten sluiten. De voetbalclub is voor de derde keer in korte tijd slachtoffer geworden van vandalen. Opnieuw zijn er netten van doelen vernield en kapot geknipt, waardoor er een desolaat beeld (foto) onstaat voor jeugdspelers van de Tricolores. De schade loopt al in de honderden euro’s. “Iedereen is overdag welkom op ons sportpark om te voetballen, maar als dit zo doorgaat zijn we genoodzaakt om de poorten op slot te draaien”, aldus voorzitter Ben Bekhuis. Twenthe heeft aangifte gedaan bij de politie van de vernieling. Prestatief had de club wel een goede week. Gisteren werd Hulzense Boys met maar liefst 6-1 verslagen door een fris acterende ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis.

foto5

Gerelateerde berichten

  • Verwarmingsproblemen op Constantijn31 januari 2012 Verwarmingsproblemen op Constantijn De kille winter heeft Goor in zijn greep. En niet alleen bij de mensen die buiten zijn. De leerlingen van de Prins Constantijn worden zelfs binnen geraakt door de kou. In het nieuwe […]
  • AZ sterkste op velden van GFC18 oktober 2011 AZ sterkste op velden van GFC AZ is dinsdag winnaar geworden van het vijftiende internationale C-toernooi van GFC. De Alkmaarders versloegen in de finale de grote favoriet Borussia Dortmund. De Duitsers waren in de […]
  • Foyercafé de Reggeroos officieel geopend9 oktober 2015 Foyercafé de Reggeroos officieel geopend Bezoekers waren de afgelopen maand al welkom, maar vanochtend is Foyercafé De Reggeroos dan officieel geopend door de cliënten van Aveleijn. Elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur […]
  • Huisvrouwenorkest De Klinkende Pannen7 april 2016 Huisvrouwenorkest De Klinkende Pannen Het is zo'n prent die blijft beklijven als je door het archief wandelt. De foto van het huisvrouwenorkest De Klinkende Pannen (foto). Het is een treffende plaat, waar de dames nou niet […]
  • Illegaal vuurwerk in beslag genomen in de Rozenstraat12 november 2019 Illegaal vuurwerk in beslag genomen in de Rozenstraat In een woning aan de Rozenstraat is gisteren illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen door de politie. Die ging polshoogter nemen na een melding via Misdaad Anoniem. Er werden […]