Karwei Goor mogelijk beste bouwmarkt (update)

De Goorse vestiging van Karwei dingt mee naar de beste Karwei van Nederland. De Goorse onderneming is doorgedrongen tot de laatste drie vestigingen. In Amersfoort wordt de winnaar van de beste Karwei Bouwmarkt vrijdag bekend gemaakt. In totaal deden er 140 vestigingen mee aan de verkiezing. Update: Karwei Goor is tweede geworden.

img 2893

Gerelateerde berichten

  • EK-deelname Ellen Jansen op de tocht10 juni 2017 EK-deelname Ellen Jansen op de tocht Ellen Jansen lijkt een streep te kunnen zetten door deelname aan het EK. De voetbalster van FC Twente moest gisteravond in de laatste oefeninterland ¬†voor het keuzemoment plaatsnemen op de […]
  • Officieuze opening Anytime Fitness23 februari 2013 Officieuze opening Anytime Fitness Goor is sinds vandaag weer een sportschool rijker. Anytime Fitness in de Grotestraat hield vanmiddag een welkomsborrel voor alle belangstellenden. Veel Goorse inwoners kwamen even een […]
  • Workshop inrichten bij Koster8 oktober 2010 Workshop inrichten bij Koster Koster Woonservice verozrgd morgen in de winkel aan de Kerkstraat een workshop inrichten. Vanaf 14.00 uur t/m 16.30 uur kunnen mensen informatie krijgen over het inrichten van een ruimte, […]
  • ‘Grolsch Veste’ in de Laarstraat9 november 2009 ‘Grolsch Veste’ in de Laarstraat Menig voorbijganger was het vast al wel opgevallen, maar in de Laarstraat herbergt zich sinds kort een heuse Grolsch Veste. De burcht staat daar ter ere van het zilveren bruidspaar Erik en […]
  • 8 augustus 2012 Schaatstoppers te gast in Goor Terwijl zomersporters zich in het zweet werken tijdens de Olympische Spelen in Londen, bereiden de marathonschaatsers zich al weer voor op het nieuwe seizoen. Een aantal van deze […]