Goors team vierde bij Hofdictee

Het Goorse team is er woensdagavond niet in geslaagd een podiumplaats te behalen bij het Hofdictee. In het cultureel centrum Het Beaufort in Markelo eindigde het team onder aanvoering van Gerben Kappert op de vierde plek. Goor maakte 111 fouten meer dan de winnaar. Delden ging met de eerste prijs aan de haal. Dat team maakte in totaal 162 fouten. Zij hielden Diepenheim (170 fouten) en Markelo (232 fouten) achter zich. Goor was niet het minste team van de avond. Hengevelde werd vijfde met drie fouten meer dan Goor. Bentelo meldde zich af voor het Hofdictee. Het Hofdictee werd ook dit jaar geschreven door Markeloër Piet Meiberg. Hans van Middendorp, uit het buitengebied van Goor, las het dictee voor.

beaufort

Gerelateerde berichten

  • Oranjerie zorgt voor leegstand ‘blok Hillebrand’7 januari 2011 Oranjerie zorgt voor leegstand ‘blok Hillebrand’ Bloemenatelier De Oranjerie verhuist naar de overkant van de straat. De bloemist in de Grotestraat verruilt nummer 83 voor nummer 58. De Oranjerie komt in het pand van Ten Buren […]
  • Gerrit en Ellie Hofhuis 40 jaar getrouwd30 december 2012 Gerrit en Ellie Hofhuis 40 jaar getrouwd Zaterdag 29 december was het 40 jaar geleden dat Gerrit en Ellie Hofhuis in het huwelijksbootje zijn gestapt. Deze gebeurtenis hebben ze met vrienden, familie en de buurt gevierd bij […]
  • Oald Goor: Oscar voor Bert25 november 2015 Oald Goor: Oscar voor Bert In de Verenigde Staten zijn deze week weer de Emmy Awards uitgereikt. Dat maakte de redactie van Oald Goor attent op onderstaande prent. De uitreiking van een Oscar aan één der bekendste […]
  • Brainstormen over Goors centrum4 september 2014 Brainstormen over Goors centrum Inwoners van Goor gaan in gesprek over de toekomst van het Goorse centrum. Goor Collectief organiseert komende dinsdag een zogenoemde brainstormavond waarin burgers wordt gevraagd om hun […]
  • Andere oplossing Molenstraat30 juni 2009 Andere oplossing Molenstraat Het CDA en de PvdA wil een meer eenvoudige oplossing voor de verkeersproblematiek in de Molenstraat. De raadsleden Rikkert en Bergman gaan volgende week voorstellen om alleen […]