Pascal G. 90 dagen langer vast

Pascal G. blijft nog minimaal 90 dagen vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Leeuwarden besloten. De voormalige Gorenaar, die wordt verdacht van meerdere delicten, werd twee weken geleden aangehouden op Schiphol. De 40-jarige wordt ervan verdacht in 2001 een 11-jarig meisje te hebben verkracht. Het meisje is in 2002 bevallen. De verdachte verbleef sindsdien in Thailand. DNA-onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) heeft inmiddels aangetoond dat de verdachte als vader van het kind kan worden aangewezen, melden diverse media. Misdaadverslaggever John van den Heuvel van RTL en De Telegraaf spoorde hem in Thailand op.

pascal g

Gerelateerde berichten

  • Bejaarde man bestolen van spaargeld na babbeltruc9 januari 2018 Bejaarde man bestolen van spaargeld na babbeltruc Een bewoner van de Kwartelstraat is dinsdagochtend op brutale wijze bestolen van zijn spaargeld. De bejaarde Gorenaar opende de deur voor een man die zich voordeed als medewerker van een […]
  • Fietser aangereden op kruising30 januari 2014 Fietser aangereden op kruising Op de kruising van de Spreeuwenstraat en Kievitstraat is even voor de middag een fietser aangereden door een automobilist. De toedracht van het ongeluk is niet geheel duidelijk. De politie […]
  • Ammoniaklucht bij Plukon19 juli 2015 Ammoniaklucht bij Plukon De Goorse brandweer moest gisteravond rond half twaalf uitrukken nadat een ammoniaklucht bewoners op De Whee verontrustte. Het geurspoor leidde naar pluimveeverwerker Plukon. Daar bleek […]
  • Telefoon verloren…7 augustus 2010 Telefoon verloren… Truus Ligtenberg is op vrijdagmiddag haar telefoon verloren. Het apparaat is zoekgeraakt toen ze vanaf haar woning in de Staringstraat in de richting Markelo ging. Het gaat om een bruine […]
  • Zesde keer Doggy Plons in zwembad 29 augustus 2012 Zesde keer Doggy Plons in zwembad In zwembad de Vijf Heuvels wordt¬† zondag 9 september van 10.00 tot 12.30 uur voor de zesde keer de Doggy Plons georganiseerd. Sportfondsen Hof van Twente organiseert samen met […]