Gorenaren fietsen voor ALS

Hans Exterkate en Marco van der Velden hopen op 30 mei 2014 zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek tegen de spierziekte ALS. De twee Gorenaren beklimmen op die dag twee keer de Mont Ventoux. Exterkate en Van der Velden moeten per persoon minimaal 1500 euro aan sponsorgeld binnenhalen om de Franse berg met de fiets te mogen bedwingen. De twee docenten hopen op veel steun van de Goorse bevolking bij de Tour du ALS. Er kan online gedoneerd worden aan Hans Exterkate en Marco van der Velden.

als1

Gerelateerde berichten

  • Rellie roert zich in regio op plaats(en) delict19 juni 2016 Rellie roert zich in regio op plaats(en) delict De Rellie is op en top geprepareerd voor de 141ste uitgave van het School- en Volksfeest. Zoveel is duidelijk een paar dagen voor de moeder aller tentfeesten. Het markante gezelschap was […]
  • Gaus opent shop bij Vaarhorst5 november 2011 Gaus opent shop bij Vaarhorst Martin Gaus heeft vanmiddag de 'shop in shop' van het voermerk Royal Canin geopend bij Dierenspeciaalzaak Vaarhorst aan de Grotestraat. De tv-presentator van dierenprogramma's gaf na de […]
  • Goorse turnsters Overijssels kampioen24 oktober 2016 Goorse turnsters Overijssels kampioen Groot sportsucces met een Goors randje. Turnsters Mabel Haafkes, Britt Willemsen en Irene van de Riet hebben namelijk een Overijsselse titel behaald. Zij legden namens GV Excelsior en de […]
  • Filmhuis Alleman vertoont Song for Marion25 februari 2014 Filmhuis Alleman vertoont Song for Marion Woensdagavond vertoont Filmhuis Alleman het komische drama 'Song for Marion', over een chagrijnige oude man die zijn zieke vrouw belooft haar plek in het plaatselijke koor in te nemen. Het […]
  • Gelukkig Nieuwjaar!1 januari 2017 Gelukkig Nieuwjaar! De redactie van Goorsnieuws wenst u een spetterend en bovenal gezond 2017. Ook in het nieuwe jaar zijn we er samen om wat moois van te maken. Proost!