Herenjas gevonden aan de Iependijk

Ter hoogte van de kruising met de Rozenstraat is op de Iependijk een herenjas gevonden. De jas is van het merk Jack&Jones. Voor informatie kan contact worden opgenomen via telefoonnummer 0547-274836. 

jb herenjas iependijk

Gerelateerde berichten

  • Kwartet Goorse judoka’s derde in Enschede16 november 2015 Kwartet Goorse judoka’s derde in Enschede De Goorse judoka's van ’t Höfke Neede/Diepenheim hebben afgelopen zaterdag een 3e plaats behaald bij de jeugd-teamwedstrijden die werden gehouden in de grote zaal van speeltuin ’t Heelal […]
  • Politiecontrole op de N34716 januari 2018 Politiecontrole op de N347 Op de weg tussen Goor en Haaksbergen worden automobilisten gecontroleerd op snelheid. Ter hoogte van hectometerpaal 8,7 staat de Hermandad te flitsen op de N347. Wat de schade tot dusver […]
  • Sarah Joke19 februari 2013 Sarah Joke Kijk toch eens vrolijker! Van harte gefeliciteerd!!!!!!
  • Woninginbraak op klaarlichte dag1 september 2012 Woninginbraak op klaarlichte dag In de middaguren is er afgelopen dinsdag in een woning in het buitengebied een inbraak geweest. De dieven drongen op klaarlichte dag het huis binnen. Bij deze inbraak werden een tv, […]
  • Try-out harmonieorkest in De Reggehof12 juli 2018 Try-out harmonieorkest in De Reggehof Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo neemt op zondag 9 december deel aan het Concertconcours in het muziekcentrum in Enschede. En dat vergt een gedegen voorbereiding. Komende […]