Poes Bibi vermist op Het Gijmink

De 13 maanden oude poes Bibi is sinds maandag spoorloos verdwenen. Bibi heeft een grijs/zwarte vacht en een chip in haar linker schouder. Tot heden hebben diverse zoektochten niets opgeleverd. Heeft u Bibi gezien, of weet u waar ze verblijft, dan wordt u verzocht contact op te nemen met Willie via telefoonnummer 06-13622021. 

jb poesbibi vermist

Gerelateerde berichten

  • Poes Shadow vermist Scherpenzeelseweg7 januari 2014 Poes Shadow vermist Scherpenzeelseweg Poes Shadow is al een aantal dagen vermist vanaf de Scherpenzeelseweg. Shadow is een14 maanden oude Europese korthaar, is gecastreerd en heeft een chip. Weet u waar Shadow is, neem dan […]
  • Poes Spiedy vermist rond Weversplein26 oktober 2013 Poes Spiedy vermist rond Weversplein De 16 jaar oude, maar jonger ogende, poes Spiedy is gisteren vanuit de Kievistraat in de auto meegereden naar het Weversplein. Op een onbewaakt moment is Spiedy geschrokken van […]
  • Kat vermist omgeving Ambt Delden4 juni 2015 Kat vermist omgeving Ambt Delden Aan de Rijksweg richting Delden is poes Funny sinds begin vorige week vermist. Funny heeft een chip, is slank gebouwd en heeft een bruin/ grijze vacht. Heeft u het katje gezien, neem dan […]
  • jb katheeckeren13 juli 2013 Kat gevonden omgeving Heeckeren Op het Heeckeren is, tussen de sporthal en het klooster, een kat gevonden. De kat is naar De Breborgh gebracht, waar ze proberen via de chip de eigenaar te achterhalen. Voor meer […]
  • Poes Ramses vermist vanaf De Whee31 december 2013 Poes Ramses vermist vanaf De Whee Martin doet via deze weg een oproep om uit de kijken naar zijn poes Ramses. De bruin/zwarte korthaar is verdwenen vanaf de woning aan de Gruttostraat. Heeft u informatie over de […]