Goor Collectief wil nieuwe kans bungalowpark

Goor Collectief pleit ervoor om alsnog de mogelijkheden van een bungalowpark in de Herikervlier (foto) te onderzoeken. Dit naar aanelding van de gerechtelijke  uitspraak waarin onlangs duidelijk werd dat de gemeenteraad destijds op onjuiste gronden het plan van tafel heeft geveegd waardoor er een miljoenclaim op komst is. De Goorse ondernemersvereniging, altijd al voorstander van de komst van het park, hoopt hiermee een groot financieel debacle te kunnen voorkomen. De gemeente Hof van Twente gaat waarschijnlijk in cassatie tegen de uitspraak en die zaak kan volgens Goor Collectief losstaan van een eventueel onderhoud met de projectontwikkelaars Brandriet en van Leeuwen. Het is niet bekend hoe zij tegenover een hernieuwde poging tot overeenkomst staan. Ze hebben wel aangegeven dat er vele miljoenen geclaimd zullen worden.

herikerberg