Liefde Enzo, Open Huis en Goorse derby

In de Reggehof staat vanavond de voorstelling ‘Liefde Enzo’ op de planken. In deze eigentijdse ‘komedie in acht bedden’ spelen Nienke Römer en Frederik Blom het liefdespaar Claartje en Lucas, die naarmate hun relatie vordert tegen allerlei dagelijkse beslommeringen oplopen. Voor het door Kees Prins geregisseerde stuk zijn nog kaarten te krijgen bij de balie van de Reggehof, of te bestellen via de website. In de Goorse cafés blijft het dit weekend rustig, maar op sportief gebied is er dit weekend genoeg te beleven. Zo wordt de gerenoveerde sporthal De Mossendam morgen officieel geopend. Belangstellenden zijn vanaf zaterdag 12.00 uur welkom in het open huis van het complex, waar ook de vele verenigingen die actief zijn in de Mossendam zich presenteren. Voor meer activiteiten, kijk in de agenda. Zondag 8 december staat tevens de tweede Goorse derby van het seizoen op het programma. Op Sportpark ’t Piepwillem kruisen vv Twenthe en Hector om 14.00 uur de degens in de vierde klasse. Meer daarover zaterdag op deze site.

liefdeenzo