Uitbater Centrum distantieert zich van incident naakte vrouw

Een stortvloed van media-aandacht voor Het Centrum-ondernemer Samantha Kaspers naar aanleiding van de aangifte van een vrouw uit Enschede, die zegt dat ze is gedrogeerd in het Goorse café. “Heel vervelend al die verhalen”, zegt ze. “En onterecht. Het ligt namelijk anders: ze deed zelf bij binnenkomst al vreemd. We hebben haar toen meerdere keren gevraagd of ze normaal wilde doen. Dat deed ze. Tot het einde van de avond. Toen ging ze helemaal uit de kleren. Waarschijnlijk voor de aandacht. Door de vele omstanders kon ik het eerst niet goed zien. Toen ik zag dat ze naakt was, hebben we haar uit het café gezet. En we hebben helemaal  geen drugs gevonden of gezien. Anders grijpen we in”, aldus Kaspers. “Hier zitten we niet op te wachten. Het is al met al een vervelend incident”, besluit ze.

centrum