Broederruzie in vierde klasse B

Morgen staat de Goorse derby tussen vv Twenthe en SV Hector op de rol. Twenthe bezet de derde plek op de ranglijst in de vierde klasse B en houdt bij winst aansluiting bij koploper Bon Boys. Hector kan bij een overwinning op gelijke hoogte komen met de Tricolores. De groen-witten kunnen morgen op ’t Piepwillem geen beroep doen op Joost Minkjan. Aan de zijde van Twenthe zijn Robin Gerritsen en Marc Staman niet beschikbaar vanwege blessures. Wouter Bekhuis zal onder de lat plaatsnemen. GFC-icoon Henk Scholte in ’t Hoff is morgen namens deze site de analist bij het duel. GFC neemt het morgen in eigen huis op tegen TVO. Tim Middelesch heeft zijn lange schorsing erop zitten, maar zal bij het tweede aansluiten. Bart Smit en Arthur Schoneveld zullen door blessures niet spelen.

logosgoorsclubsopgras