GFC doet zichzelf tekort tegen TVO

Puntenverlies door twee rode kaarten voor GFC vandaag in de thuiswedstrijd tegen het lager geklasseerde TVO uit Beckum. Op sportpark Heeckeren werd het 2-2. GFC begon goed aan de wedstrijd en kwam verdiend op voorsprong door een goal van Olaf Siegers. Nadat de ploeg uit Beckum gelijkmaakte kwam de ploeg van trainer Iwan Bult nog voor de thee op voorsprong door een treffer van de jarige Joran Krabbenbos.

gfctvo

De middenvelder van de rood-zwarten speelde in de tweede helft een negatieve hoofdrol. Nadat Ruud Jacobi in de eerste helft al moest inrukken met twee keer geel was het na rust Krabbenbos die vroegtijdig de kleedkamer moest opzoeken met eveneens twee gele kaarten. “Die eerste gele was terecht omdat ik een bal wegschoot nadat er gefloten was. Die tweede was echt belachelijk. Ik wil voor de man komen en hij blokt me. Ik heb wel de bal. Die kaart was wat mij betreft zwaar overdreven”, aldus Krabbenbos. TVO kwam op gelijke hoogte en ging op jacht naar de volle winst tegen de negen overgebleven GFC-ers. Die hielden echter in verdedigende zin knap stand en voorkwamen zo een nederlaag.