Kekik: “Echte dader(s) lopen vrij rond”

121219 CemYilmazKekikEr komt een opmerkelijke wending in de moordzaak Jan Diphoorn. Advocaat Cem Kekik van hoofdverdachte Sezgin S., die de moord al had bekend, gaat in hoger beroep omdat Diphoorn, volgens hem, niet door S. om het leven is gebracht. “Er zijn te veel open eindes en de echte dader(s) lopen vrij rond. Tachtig procent van wat eerder verklaard is en waarop hij is veroordeeld klopt gewoon niet, maar is wel bepalend geweest”, aldus Kekik in het Jaaroverzicht van Goorsnieuws. Meer over de geruchtmakende moordzaak in de eindejaarskrant, die morgen huis aan huis wordt verspreid. In de speciale krant ook een gesprek met Jos Duurland, die al jaren een strijd voert tegen de komst van meer goederenvervoer over het Goorse spoor, popartiest Daan Zwierink en de nieuwe burgermoeder Ellen Nauta. Uiteraard ook veel aandacht voor de viering van 750 jaar stadsrechten.