Goorsche Courant Jaaroverzicht 2013 op de mat

Dit is ‘m. Het jaaroverzicht van Goorsnieuws 2013. Vandaag valt hij bij alle huishoudens in Goor op de mat. In de krant staan onder meer exclusieve en soms opmerkelijke verhalen met burgermoeder Ellen Nauta, Daan Zwierink, Lieke Klaassen, Cem Kekik en Jos Duurland. Ook de kleinere opmerkelijke berichten komen per maand voorbij. De opvallende lezer zal ook opgemerkt hebben dat pagina 3 dubbel is geplaatst. Door grove nalatigheid van de drukker ontbreekt pagina 12 namelijk in de krant (klik om de pagina te bekijken). De drukkerij heeft de fout erkent en wilde een hernieuwde uitgave produceren, maar dat is logistiek niet meer mogelijk en wil Goorsnieuws de adverteerders -die wij hoog hebben zitten- niet aandoen. Wij excuseren ons voor de fout en wensen jullie desondanks veel leesplezier! Want deze uitgave mag niet ontbreken bij de Gorenaren, die op hun gemak het jaar nog eens willen doornemen. 

foto 1