Rockend het weekend in

Het Goors en Winters genieten staat voor de deur. Het weekeinde begint in dit kader vroeg met een stevige start vanavond op het plein voor het gemeentehuis. Daar worden om kwart over zeven de drie Goorse DJ’s in het Glazen Huis opgesloten door burgemeester Nauta. Zij blijven onafgebroken en tegen vergoeding platen draaien tot zondagmiddag vijf uur. Tegenover het Glazen Huis staat een podiumwagen die vanavond wordt bevolkt door drie Rockende bands. Naast Kiek now es en De Hakviolen betreedt ook de bekende formatie Enorm het podium. Morgen is er ook weer een editie van de populaire Kidsrun.

glazenhuisgoor2013

Zij vergaarden vorig jaar landelijke roem doordat hun hit ‘Op hoes op an veur Kesmis’ de meest gedraaide plaat tijdens Serious Request met het landelijke Glazen Huis in Enschede. Morgen is er na de traditionele Paardenmarkt een Kidsrun voor het goede doel in het stadshart. Morgenavond is het buitenpodium voor de popquiz van DJ Wipneus terwijl op zaterdag jonge Goorse DJ’s hun kunnen daar tonen. De zondagmiddag is voor de liefhebbers van Tiroler muziek met de Alpen Express van Marc Wiese en optredens van De Reggestand Muzikanten en de Original Reggethaler Spatzen.