Start Glazen Huis ontsierd door boze buurman

De start van het Goorse Glazen Huis is vanavond ontsierd vanwege een incident met een boze buurtbewoner. De man was woedend vanwege het lawaai dat kwam van het plein en van de podiumwagen. Net nadat burgemeester Ellen Nauta de drie Goorse discjockeys Gert Vaanholt, Hilco Wekking en Robert van der Reest had opgesloten ging het mis. De band ‘Kiek Now Us’ begon te spelen waarop de man amok maakte en de voedingstekkers uit de stopcontacten trok. De man die tegenover het het plein woont ging na een discussie met de organisatie zijn woning binnen waar hij later werd bezocht door de politie. Hij is niet aangehouden. Het Goorse Glazen Huis is vanavond van start gegaan met een continu-uitzending van Hofstreek FM tot zondagmiddag 17.00 uur. Er zijn dagelijks optredens en activiteiten in het centrum en optredens op het speciale podium tegenover het Glazen Huis.

nautaglazenhuis

Ellen Nauta opent de deur van het Goorse Glazen Huis