Derby: Hector mikt op Minkjan, GFC zonder Krabbenbos

Voor Hector staat morgen de tweede lokale derby in een week op de rol. Na de nederlaag tegen Twenthe is GFC nu de tegenstander voor de Hectorianen, die vorige week rood aanliepen. Hierdoor mist Remco Hofsté de thuiswedstrijd tegen GFC. Wesley Zwoferink (2x geel) en trainer Mark Dijkstra mogen wel gewoon binnen de omheining acteren. Joost Minkjan is terug van een hamstringblessure. Bij GFC ontbreekt de geschorste Joran Krabbenbos. Ruud Jacobi en Bart Smit zijn een vraagteken. Beide ploegen hebben achttien punten. Hector heeft één duel minder gespeeld. Twenthe, dat een keepersprobleem heeft morgen, gaat op bezoek bij NEO. De tussenstanden zijn morgen te volgen via deze site. De Goorsnieuws-rapporteur voor de derde derby van dit seizoen is vv Twenthe-icoon Rudie Hoogland. 

logosgoorsclubsopgras