Vroege goal beslist derby

Een vroege treffer van Lars Nobbe in de Goorse derby tussen Hector en GFC bleek de uiteindelijke beslissing in een wedstrijd, die na rust aantrekkelijker was dan voor de thee. Hector ging flitsend van start met een goede kans voor Ivan van Dam. Hij kwam kort na die mogelijkheid weer goed door op rechts en bediende Lars Nobbe, die na vijf minuten de 1-0 binnenwerkte. Daarna ontstond een rommelig duel met weinig kansen. In de tweede helft ontwikkelde GFC een overwicht en creërde het een aantal mogelijkheden. Met name Olaf Siegers dook een paar keer gevaarlijk op voor doelman Daniël Kolbe, die zijn ploeg op de been hield. Het laatste fluitsignaal, van de uitstekend leidende scheidsrechter Meekes uit Apeldoorn, was de bevrijding voor Hector dat de drie punten dus met hangen en wurgen over de streep trok.