Kolbe koploper na derde derby

rudiehooglandDoelman Daniël Kolbe heeft zich aan kop van het klassement genesteld na de derde Goorse derby in dit seizoen. De Hector-goalie werd als beste beoordeeld door rapporteur Rudie Hoogland (foto) tijdens het duel tegen GFC gistermiddag. Hector won met 1-0 en dat was voor het grootste gedeelte aan Kolbe te danken, vindt Hoogland. “Het was geen beste wedstrijd, zeker niet voor rust. Hector begon goed maar GFC bepaalde, zeker na rust, het wedstrijdbeeld. Kolbe had een aantal fantastische reddingen. Daardoor bleef het bij 1-0”, aldus vv Twenthe-icoon Hoogland. Hij gaf Kolbe een acht en half, de overige spelers zessen en zevens. De doelman van Hector en vv Twenthe-spits Mark Nijland voeren na drie Goorse confrontaties de voorlopige ranglijst aan.

DERBYPLAYER OF THE YEAR

Cijfers na 3e van 6 duels: SV Hector – GFC

Rapporteur: Rudie Hoogland

  SV Hector
           GFC
     
                     
  Daniël Kolbe  8,5         Dennis Vorkink  6,5    
  Dennis ter Elst  7         Arne Alink  7    
  Sjoerd Koster  6,5         Dennis Kingma  7    
  Gean Klein Horsman  6,5         Remon Peters  6,5    
  Christian Jimenez  6,5         Lex Ditzel  6,5    
  Wesley Zwoferink  7         Erwin Klok  6,5 (65′ Thijs Moormann)  6,5
  Ivan van Dam  7         Edo Schnieder  7    
  Cristian Haverslag  7 (40′ Unal Kel) 6,5     Kick Ditzel  7    
  Menno de Leeuw  6,5         Justin Vos  6,5 (65′ Tim Middelesch)  6,5
  Joost Minkjan  6,5         Job Veldhoven  6,5    
  Lars Nobbe  7 (69′ Rijnenberg/73′ Mike de Vries) -/6,5     Olaf Siegers  7    

Maikel Rijnenberg viel in en viel na vier minuten uit en kan dus niet beoordeeld worden. Mark Nijland (vv Twenthe) en Daniël Kolbe (SV Hector) voeren het klassement aan met beiden 15,5 punten. Roy Vrielink (vv Twenthe) en Kick Ditzel (GFC) volgen met 15 punten..