Gezamenlijke nieuwjaarsloop Goorse sportclubs

De Goorse sportclubs organiseren op zondag 5 januari in samenwerking met de stichting Goor 750 jaar een speciale en gezamenlijke verenigingsloop over 6 en 10 kilometer. De start-finishlocaties zijn bij Hector, Twenthe, GFC, sporthal De Mossendam, sportpark De Horst van AV Goor en Phenix én het hockeyterrein van de GMHC in de Rubensstraat. Bij de GTC en de Goorse IJsclub wordt gestempeld maar niet gestart. Bij de startlocaties kan worden ingeschreven, omgekleed en gedoucht na afloop. Alle hardlopers worden tegelijkertijd om 10:00 uur weggeschoten. De lopers kunnen kiezen uit een afstand van 6 en 10 kilometer. De snelste lopers van de twee keuze-afstanden worden net na de middag gehuldigd in het nieuwe clubgebouw van GMHC. De jubileumcross vervangt eenmalig de traditionele nieuwjaarslopen zoals de Oliebollencross van Twenthe en de Jan Schutteloop van GFC. Inschrijven kan via de verschillende websites van de sportverenigingen.

janschutteloopDe start van de Jan Schutteloop begin dit jaar