Gezamenlijke nieuwjaarsloop Goorse sportclubs

De Goorse sportclubs organiseren op zondag 5 januari in samenwerking met de stichting Goor 750 jaar een speciale en gezamenlijke verenigingsloop over 6 en 10 kilometer. De start-finishlocaties zijn bij Hector, Twenthe, GFC, sporthal De Mossendam, sportpark De Horst van AV Goor en Phenix én het hockeyterrein van de GMHC in de Rubensstraat. Bij de GTC en de Goorse IJsclub wordt gestempeld maar niet gestart. Bij de startlocaties kan worden ingeschreven, omgekleed en gedoucht na afloop. Alle hardlopers worden tegelijkertijd om 10:00 uur weggeschoten. De lopers kunnen kiezen uit een afstand van 6 en 10 kilometer. De snelste lopers van de twee keuze-afstanden worden net na de middag gehuldigd in het nieuwe clubgebouw van GMHC. De jubileumcross vervangt eenmalig de traditionele nieuwjaarslopen zoals de Oliebollencross van Twenthe en de Jan Schutteloop van GFC. Inschrijven kan via de verschillende websites van de sportverenigingen.

janschutteloopDe start van de Jan Schutteloop begin dit jaar

Gerelateerde berichten

  • Kennismaken met atletiek in Goor24 september 2013 Kennismaken met atletiek in Goor De Goorse jeugd wordt in de komende drie weken uitgenodigd om op sportpark De Horst kennis te maken met de beoefening van de atletieksport. De jeugd van 6 tot en met 16 jaar kan […]
  • kampioenschapheren57 april 2013 ZPC De Hof 5 overtuigend kampioen De waterpoloheren van ZPC De Hof 5 hebben zich zaterdag tot kampioen gekroond. De wedstrijd tegen Enschede 6 werd met 18-6 gewonnen, waardoor de champagnefles geopend kon worden. De […]
  • phenixrivalen14 oktober 2013 Phenix wint laatste veldwedstrijd De korfballers en korfbalsters van Phenix hebben de laatste veldwedstrijd van dit seizoen met 13-9 gewonnen. De Goorse ploeg klopte op het eigen sportpark De Horst Rivalen uit Doesburg. De […]
  • dickeijkelboomphenix30 september 2013 Phenix 1 verliest, schoolkorfbal succes Het eerste team van korfbalvereniging Phenix ging gisteren met 10-15 onderuit tegen Overschotje uit Lochem. Op sportpark De Horst bleek de oranje brigade uit Goor de betere ploeg en kreeg […]
  • De kilo’s kunnen er weer af…4 januari 2014 De kilo’s kunnen er weer af… Nu de feestdagen weer achter de rug zijn, kunnen veel Gorenaren aan hun goede voornemens beginnen. Afvallen staat traditioneel hoog op het lijstje bij de meeste mensen. De Goorse […]