Twenthe wint restant van Wilhelminaschool

Het eerste elftal van Twenthe heeft alsnog drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Wilhelminaschool. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis sloot het restant vanavond winnend af, 4-2. Het duel tussen Twenthe en Wilheminaschool werd op 27 oktober gestaakt. Na een opstootje werd de wedstrijd destijds stilgelegd. Vanavond werden de resterende achttien minuten bij een 2-2 stand uitgespeeld. Twenthe begon met een man meer, omdat een speler van Wilhelminaschool op 27 oktober met rood van het veld werd gestuurd. De thuisploeg ging meteen op jacht naar de zege en kwam vlak voor tijd op 3-2 na een eigen goal van Wilhelminaschool. Een paar minuten later maakte Guus Lummen op aangeven van Mark Nijland de 4-2. Door de zege komt Twenthe op drie punten van koploper Bon Boys.