De tent staat weer…

De organisatie van het Sterrenweekend is er klaar voor. De tent is weer opgebouwd en klaar voor gebruik. Zaterdag en zondag zal het feestterrein aan de Deldensestraat weer gevuld zijn met menig Gorenaar. Vorig jaar konden op vrijdag de voeten al van de vloer, maar dit jaar zal het feest slechts zaterdag en zondag beslaan. Frans Duijts trapt zaterdag om 20.00 uur af. Jannes, de Gebroeders Ko en Wipneus & Pim moeten verder voor een gezellige avond zorgen. Zondag zal de tent in Tiroler sferen verkeren. Het Goorse Schlagerkoor, de Palemiger Spatzen, Werner Redlich, de Trumpet Stars en de Alpenzusjes zullen dan te gast zijn vanaf 11.00 uur. Ondanks temperaturen rond het vriespunt zullen bezoekers het niet koud krijgen. De organisatie heeft voor heaters gezorgd. Voor de nodige drankjes kan er met munten van Café de Ster betaald worden. 

Tent Sterrenweekend

Gerelateerde berichten

  • Lentecursussen muziekschool22 februari 2011 Lentecursussen muziekschool Na een onzekere periode waarin het voortbestaan op de tocht stond en misschien nog wel staat, gaat de muziekschool toch onverminderd door met het aanbieden van cursussen, ook voor […]
  • “Ik ben altijd winnaar…”7 juli 2010 “Ik ben altijd winnaar…” De overwinning van Spanje in de halve finale van het WK op Duitsland is door de Spaanse enclave in Goor in kleine kring maar groots gevierd. Een gedeelte van de circa vijftien Goorse […]
  • Alie Slaghuis viert 65e verjaardag1 mei 2014 Alie Slaghuis viert 65e verjaardag De van oorsprong uit Hengevelde afkomstige Alie Slaghuis viert vandaag haar 65e verjaardag. Haar nieuwe woning op Het Gijmink, de wijk waar ze al haar hele leven met haar man Benno woont, […]
  • Op reis net na de oorlog…19 april 2015 Op reis net na de oorlog… In het Goorse Historisch Museum is nog tot eind juni een expositie te bezichtigen over het leven in Goor tijdens en net na de bevrijding in 1945. In deze categorie is er door de heer […]
  • Herfstzon weer bij Tijd voor Max7 mei 2020 Herfstzon weer bij Tijd voor Max Voor de tweede keer in korte tijd mocht Angelique Lamme aanschuiven bij het NPO1-programma Tijd voor Max. Gisteren verhaalde de directrice van woon-zorgcentrum Herfstzon over de […]