Hector sluit jaar af met remise

SV Hector heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen vv Holten met 2-2 gelijkgespeeld. De eindstand was bij rust al bereikt. De ploeg van trainer Mark Dijkstra, die zijn ploeg noodgedwongen op vijf posities moest wijzigen, stond al na tien minuten met 0-2 achter door twee treffers van Mickey Deten. Na twintig minuten tekende Wesley Zwoferink voortde aansluitingstreffer op aangeven van middenvelder Joost Minkjan. De gelijkmaker kwam van de voet van de doorgebroken Unal Kel na een dik half uur.

hechol

In het tweede bedrijf ging het gelijk op totdat het duel tijdelijk werd gestaakt. De zwak leidende arbiter Reerink stuurde de Holtense doelpuntenmaker Deten met rood van het veld na zijn tweede gele kaart. De aanvaller bezwoer echter dat niet hij maar een ploeggenoot eerder geel kreeg. Na het opstootje dat ontstond, waarin de Holtenaren de scheidsrechter belaagden, besloot deze om het duel stil te leggen. Na een afkoelingsperiode werd het resterende deel uitgespeeld zonder Mickey Deten. Het bleek de opmaat voor een aantal goede kansen voor Hector in de slotfase van de wedstrijd. Maar kansen voor Ivan Dam en Menno de Leeuw werden niet in goals omgezet waardoor het uiteindelijk bleef bij 2-2. Hector gaat de winterstop in met een keurige vierde plaats. De groen-witten behaalden 22 punten uit de eerste twaalf wedstrijden.