Heeckeren en Puntdak beste volleyballers

Heeckeren en de Puntdak zijn vandaag de winnaars geworden bij het kerstvolleybaltoernooi van Dynamiek. In sporthal de Mossendam wonnen de Teletubbies Junior van Heeckeren bij de groepen 7/8. In de finale waren zij te sterk voor The Freaks van de Albatros. Bij de groepen 5/6 ging de zege naar Gangster Boys van de Puntdak. Zij versloegen in de eindstrijd Speed Smasher van Heeckeren. Er deden maar liefst zeventien teams mee aan het toernooi van volleybalvereniging Dynamiek.

volleybaltoernooi

Gerelateerde berichten

  • 131121 persbericht gijmink 2-1-kap26 november 2013 Nieuwbouw Gijmink naar fase 7 en 8 Op het Gijmink wordt donderdag het startsein gegeven van de bouw van fase 7 en 8 van de wijkvernieuwing van de volksbuurt. In opdracht van Viverion is aannemer Dura Vermeer Bouw uit […]
  • Bonje met Kemperink en wandeltochten…2 maart 2018 Bonje met Kemperink en wandeltochten… Wie een avondje wil lachen kan vanavond terecht bij De Reggehof. Daar staat Thijs Kemperink op de planken met zijn nieuwste show Bonje. De Albergenaar is nog steeds rijzende in theaterland […]
  • Hector overklast FC Aramea: 4-111 december 2016 Hector overklast FC Aramea: 4-1 Een prachtige middag voor sv Hector. De groen witten zorgden voor een verrassing door het Enschedese FC Aramea met maar liefst 4-1 te kloppen. Bij rust was het 3-1 voor de ploeg van […]
  • Bjorn hoort nu echt bij de grote jongens2 december 2020 Bjorn hoort nu echt bij de grote jongens Het is feest aan De Braak onder de rook van de Braakmolen. Daar is het feest op deze woensdag de 2e december en werd gisteren al een Coronaproof-biertje gedronken na het plaatsen van een […]
  • Op zoek naar foto`s met Schoolfeestvlag17 juli 2011 Op zoek naar foto`s met Schoolfeestvlag Schoolfeest 2011 zit er nog maar net op, toch kijkt de redactie van het Schoolfeestboekje al voor uit naar de volgende editie. Zij roepen Gorenaren tijdens hun vakantie op om foto┬┤s te […]