Uniek Nieuwjaarsconcert Apollo (UPDATE)

Het begin van Apollo’s eigen jubileumjaar, het einde van de viering 750 jaar stad Goor én de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Drie jubilea die het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van Apollo vooraf al een bijzonder tintje geven. Muziekvereniging Apollo wordt het komende jaar 95 en zal zondag haar eerste concert geven om het jaar goed in te luiden. Apollo zal onder meer de compositie ‘Van Oranje’ nogmaals ten gehore brengen maar dan met een gezongen gedeelte waarvoor het Goors Mannenkoor tekent. De instrumentale uitvoering van het nummer werd uitstekend ontvangen door Willem-Alexander en Maxima (foto) en zondag zal ook Goor live naar de muziek, onder leiding van- en geschreven door dirigent Carl Wittrock, kunnen luisteren. Het decor van het Nieuwjaarsconcert, dat om 11.30 uur begint, is De Reggehof. UPDATE: Het concert is inmiddels uitverkocht.

apollo2