Poes Ramses vermist vanaf De Whee

Martin doet via deze weg een oproep om uit de kijken naar zijn poes Ramses. De bruin/zwarte korthaar is verdwenen vanaf de woning aan de Gruttostraat. Heeft u informatie over de verblijfplaats van Ramses neem dan contact op met Martin via telefoonnummer 06-48113576.  

jb poesramses

 

Gerelateerde berichten

  • Tweede plek voor Nijhof in Etten-Leur12 juli 2010 Tweede plek voor Nijhof in Etten-Leur Gorenaar Jan Nijhof heeft met zijn navigator Henk-Jan Elbert goed gepresteerd bij de vijfde meetellende wedstrijd van het Nederlands rallysprintkampioenschap. Het duo eindigden in […]
  • Leeuwedeel Goor tegen opvang vluchtelingen4 november 2015 Leeuwedeel Goor tegen opvang vluchtelingen Er is nog steeds een meerderheid van de inwoners van Goor tegen de opvang van asielzoekers in het Twentse Haagje. Uit een poll op deze site zegt 70% nee op de vraag of Goor ook […]
  • Wake van 500 seconden voor 500 vluchtelingen11 december 2020 Wake van 500 seconden voor 500 vluchtelingen Tijdens de kerkdienst in de Hofkerk zal zondag een wake worden gehouden van 500 seconden voor de 500 vluchtelingenkinderen die nog steeds in kampen in Griekenland verblijven. De Hofkerk […]
  • Buggy achtergebleven tijdens Bigbandfestival3 april 2018 Buggy achtergebleven tijdens Bigbandfestival Tijdens het bigbandfestival is een Buggy van het merk Prenatal gevonden. De Buggy is in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen met 06-44262319.
  • Poes Pippa weggelopen (update)6 maart 2012 Poes Pippa weggelopen (update) Vanuit de Goorse Merelstraat is dinsdagmiddag poes Pippa. Het beestje zou daar bij een kennis gaan logeren. Ze draagt een vrij grote blauwe label met een adres uit de Dr. Schaepmanstraat […]