Reggehof minder open

Bezoekers van De Reggehof krijgen fysiek steeds meer te maken met de bezuinigingen die het Verenigings- en Evenementengebouw treffen. Na het fors terugbrengen van het aantal voorstellingen is nu ook het mes in de dienstverlening gezet. Sinds het nieuwe kalenderjaar is de Reggehof beperkt open. Tot en met vorig jaar was er elke gehele werkdag iemand aanspreekbaar. Nu is dat alleen op maandag en vrijdag nog zo. Op dinsdag, woensdag en donderdag is dat pas vanaf 13.00 uur. De theaterkassa is vanaf nu alleen nog open op maandag en vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur en op de overige werkdagen van 13.00 uur tot 16.00 uur. In het weekeinde is De Reggehof geopend als er activiteiten gepland staan zoals komende zondag als om 11.30 uur het Nieuwjaarsconcert van Apollo begint. Dit concert is overigens geheel uitverkocht.

Reggehof

Gerelateerde berichten

  • Win kaarten voor Goor Culinair9 september 2013 Win kaarten voor Goor Culinair Tijdens de Koopzondag volgende week in het Goorse stadshart is er een proef-eetfestijn georganiseerd door de horeca-ondernemers en de lokale toeleveranciers. Het plein voor het […]
  • André Comminotto in Radioportret11 april 2018 André Comminotto in Radioportret André Comminotto staat komende zondag centraal in het Radioportret van Hofstreek FM. De Goorse conciërge van de Reggehof met Italiaanse roots doet vanaf 11:00 uur een uur lang zijn verhaal […]
  • maurienrikkert9 augustus 2013 Halve finale eindstation Rikkert op NK Maurien Rikkert is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van het Nederlands Kampioenschap onder 18 jaar. Het Goorse tennistalent moest in de halve eindstrijd haar meerdere […]
  • Konijn aan komen lopen Gruttostraat27 december 2014 Konijn aan komen lopen Gruttostraat In de Gruttostraat, in de buurt van De Waerdenborch, is een tam konijn aan komen lopen. Voor de time being is het diertje een warm plekje aangeboden door de gastvrije Petra. Met haar kan […]
  • Agressieve rups ook weer in Goor20 mei 2011 Agressieve rups ook weer in Goor De beruchte eikenprocessierups heeft ook Goor weer in zijn greep. Inmiddels heeft de spinselmot meerdere delen in en rondom Goor bereikt. De gemeente heeft de klachten van mensen al in […]