Kieft en Kuipers naar sponsoravond GFC

GFC is er opnieuw in geslaagd om enkele prominenten naar d’ Olde Goorsche te halen. Op dinsdag 21 januari gaan Wim Kieft en scheidsrechter Björn Kuipers de exclusieve sponsoravond kleur geven. Kieft is tegenwoordig bekend als voetbalanalyticus bij Sport1 en VI en was in het verleden als spits trefzeker voor onder meer PSV, Ajax, Bordeaux en het Nederlands Elftal. Met Oranje werd hij Europees kampioen in 1988. Björn Kuipers uit Oldenzaal heeft als arbiter de absolute top bereikt. Hij floot afgelopen jaar de finale van de Europa League en de Confederations Cup. Beiden komen vertellen over hun ervaringen in het betaalde voetbal en zullen in discussie gaan met de zaal. Dit doen ze onder leiding van gespreksleider Eddy van der Ley. Eerder al kwamen onder meer Johan Derksen en René van der Gijp naar het complex van GFC.

mqdefault