Drukbezochte receptie gemeente

Het was opvallend veel drukker dit jaar tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Hof van Twente dan vorig jaar. Zowel in de raadszaal als in de foyer stond het vol tijdens het officiƫle gedeelte dat werd geopend door burgemeester Nauta die soepel en gladjes door haar eerste nieuwjaarstoespraak als burgermoeder heen kwam. Ze verhaalde over haar bijzondere entree, het vele werk dat is verzet en haar ergernissen over bepaalde vooroordelen die er maatschappelijk leven over de overname van overheidstaken door de gemeente. Volgens Nauta is er veel gebeurd om de crisis te bezweren en riep ze het komende jaar uit tot een editie waarin bouwen centraal moet staan. Wethouder Pieter van Zwanenburg huldigde de sportkampioenen (foto) en zette vier Goorse titelhouders in het zonnetje: Harry Vehof (skeeleren), Maurien Rikkert (tennis), Lieke Klaassen (waterpolo) en Eline Ruiter (rolstoeldansen).

20140107winnaars