Heeckeren-gerechten in het restaurant

De gerechten die staan in het onlangs uitgebrachte kookboek ‘Heerlijk Heeckeren’ worden in de komende weken geserveerd bij Grand Café De Zon. Kinderen van de school hebben allerlei gerechten bedacht die zijn gebundeld in een boekje dat is verkocht ten gunste van het speelterrein voor de nieuwe school in de Kloosterlaan. Dit is ook het doel dat wordt gesteund met het koken en het serveren van de gerechten in het restaurant in de Kerkstraat.

heerlijkheeckeren Er zijn vijf avonden gepland waarin er samen met de kinderen wordt gekookt. De Goorse fijnproevers mogen aanschuiven voor het drie gangen-menu dat voor volwassenen 20 euro en voor kinderen 10 euro kost. De eerste avond, komende woensdag, is al uitverkocht. Voor de weken daarna (22-01, 05-02, 12-02 en 19-02) kan worden gereserveerd via de site van De Zon of nummer 0547-272025.